Despre Noi

about-img1

Cine e iTav ?

   O echipa tanara, dar cu experienta vasta in domeniu IT, cu dorinta de afirmare in domeniu serviciilor IT orientate spre nevoile clientilor.

Cum si noi ne alaturam echipei tale asa si noi colaboram cu alte echipe pentru a oferi toate serviciile de care ai avea nevoie pentru a continua sa te ocupi de afacerea ta.


Daca nu doresti sa inveti acum cum se instalazeaza, configureaza si mentine un server, contacteaza-ne, descrie proiectul(e) pe care doresti sa le implementezi si noi iti vom sta la dispozitie cu toate resursele necesare pentru acestea.


Externalizeaza partea de it si vei avea continuitatea afacerii pe care ti-o doresti.
Servicii de baza oferite

icon4
Mentenanta remote

Intotdeauna vei avea probleme cu intelegerea si/sau functionalitatea unui program, pentru asta suntem noi, la un click distanta de ajutor.

icon3

Intretinere on-site

De la instalare, inlocuire componente si chiar echipamentelor it cu totul, in locatia clientului si intretinerea acestor cu monitorizare remote si helpdesk remote.

icon1

Salvare date

Datele firmei tale sunt importante, folosind server propriu si chiar salvarea on site in locatie client.

icon6

Interconecteaza

Ai mai multe locatii si/sau doresti sa lucrezi remote? Conecteaza-te la birou cu tot ce ai avea nevoie, fisiere de interes si chiar aplicatii din server.

icon5

Retea structurata

Formare de retele de date pentru fiecare client si pentru nevoile acestuia.

icon2

Proiectare IT

Consultanta IT, fie ca biroul este acasa, inchiriat sau chiar virtual, noi iti procuram resursele it necesare pentru a face posibil acest lucru.

De ce sa ne alegi ?

Rezolvam rapid

Intotdeauna vei avea probleme cu intelegerea si/sau functionalitatea unui program, pentru asta suntem noi, la un click distanta -de ajutor- (fara de ajutor)

Cunostinte in domeniu

De la instalarea, inlocuirea componentelor si chiar echipamentelor IT cu totul, in locatia clientului si intretinerea acestora cu monitorizare remote si helpdesk remote.


Mod de lucru

Modul de lucru si perioada de realizare/efectuare/ le vom stabili de comun acord/ impreuna si vom comunica activ pt a-l imbunatati.